12. dec. 2009

Afslutning på lørdagen og startrækkefølge til søndagens NM

Føj for en lang stævnedag. De sidste danske landsholdsdeltagere (små hunde) var først tilbage på hotellet kort før kl. 20.00, og inden de kom, havde Maj-Brit allerede orienteret om resultaterne fra holdledermødet.

Søndagen starter med dyrlægecheck, og derefter er der 15 min. træning pr. hold. Kl. 09.00 er der fælles indmarch, og kl. 10.00 starter NM 2009
Der løbes i rækkefølgen lille - mellem - stor, og vi starter med SP-løbet og derefter de 2 AG-løb. I modsætning til tidligere år får alle hunde lov til også at løbe det sidste AG-løb (det der afgør det individuelle NM.
Holdrækkefølgen for detre størrelser blev ved dagens lodtrækning fordelt som følger:

Små hunde:
1. Finland
2. DANMARK
3. Sverige
4. Norge

Mellemhunde:
1. Finland
2. DANMARK
3. Norge
4. Svewrige

Store hunde:
1. DANMARK
2. Sverige
3. Norge
4. Finland

Det vil kun være til det første løb (SP-løbet), at reserverne får lov til at løbe som forløbere. Til de 2 AG-løb er det lige på og hårdt.

Vi høres ved i morgen, og husk, at I kan kigge med via den live streaming, som vores svenske venner har sat op. Sov godt hjemme i Danmark.

Sarah/Simic nr. 2 i AG3

Så er de store hunde færdige. Sarah/Simic løb et kanonløb, og førte længe klassen, men ca. 10 hunde før slut blev hende og Simics tid slået af finske Janita Leinonen/Hitti, som dermed nappede CACIAG'et. Øv for Sarah, der for 2. år i træk bliver nr. 2 i "opvarmningskonkurrencen" til NM.
Nu skal vi så i gang med mellem- og små hunde. Gad vide, om vi får varm mad i aften :-)

Live Broadcasting fra NM

Vores svenske venner (læs Thomas) er endnu en gang i færd med at opsætte Live Broadcasting - denne gang fra NM. Han tester lidt på systemet i dag, men det skulle være klar i morgen.

Så kig ind her, hvis du vil følge med live:

http://www.livestream.com/agilitymasterskap
...

Så kom Danmark på tavlen

I lille klasse viste Susanne/Unique (nr. 1), Jesper/Emsi (nr. 2) og Lillian/Mille (nr. 3) lige de danske farver. Jesper/Emsi blev tillige SAg(hopp)CH. Julie/Chilli blev i øvrigt nr. 7, så det var da en generalprøve, der var til at føle på :-)
Nu bygges banen om til AG - det bliver en laaaaaaang dag, før vi er færdige :-)

Hej hjemme i Danmark

Så er vi for første gang i stand til at skrive til Jer direkte fra Stockholm messecenter. Springløbene har været i gang siden kl. 0800, og indtil videre er det bedste danske resultat en 5. plads til Dorthe/Djohs hos mellemhundene - eneste fejlfrie runde blandt de danske landsholdshunde indtil nu.
De små hunde er netop startet deres springløb. Det bliver en lang dag, før vi er færdige her i hallen.