6. okt. 2017

Lørdagens program - og vi starter tidligt

I morgen lørdag starter vi med de individuelle konkurrencer, hvor vi starter med de store hunde. Der er banegennemgang fra kl 0730.

Startnumrene for de store er:
Ann-Britt og DJ nr. 13
Poul og Dizzy nr. 21
Channie og Mayday nr. 23 og
Kim og Ice nr. 43

Kl. Ca. 1030 er det tid for spring individuelt, små hunde

Startrækkefølgen er her:

Jannie og Pisa nr. 19
Susanne og Dweet nr. 58
Henrik og Tippi nr. 80
Dennis og Cider nr. 85

Kl. ca. 1330 er det så tid for mellem hundenes spring individuelt, hvor vi kun har Jette og Maggie med, der har startnr. 16.

Kl. ca. 1500 er det tid for dagens sidste konkurrence, agility hold for små hunde. Her starter det danske hold som nr. 13.

Vi ønsker alle god fornøjelse og håber I får masser af inspiration til vinterens træning.
...

Agility hold mellem hunde - og Verdensmestre for hold

Det var ikke lige danskernes bane, så det endte med 3 x disk og et enkelt fejlfrit løb med lidt tidsfejl. Det betyder, at Danmarks tællende resultater i holdkonkurrencen er med 2 disk i hvert løb og dermed en samlet placering som nr. 31.

Verdensmester for mellem hold er SLOVENIEN

Nr. 2 Tjekkiet
Nr. 3 Frankrig

De første fem hold har alle 5 fejl, også de nye verdensmestre.
...

Agility hold store hunde - og Verdensmester for hold

Øv, øv, øv - en kedelig "forestilling", som i lighed med mellemhundenes springløb mere eller mindre er ødelagt af dommerens opfindsomhed inden for banedesign.  Ja, det er et VM, så niveauet skal være højt, men det behøver ikke være med så mange fælder og svære passager, at det næsten er uløseligt. Her skal vi jo også huske, at der løbes for et stort publikum både her og hjemme i stuerne, og det giver normalt lidt ekstra sommerfugle med på turen.

Men men men det skal ikke ødelægge glæden ved, at det lykkedes Polen, at sikre de nødvendige 3 fejlfrie agility løb, og dermed titlen som Verdensmester for hold 2017. Polen er i øvrigt eneste land, som har 2x3 fejlfrie løb.

1. POLEN
2. Tyskland
3. Estland

Danmark slutter på en 36 plads efter 4 disk i agilityløbet.
...


Spring hold små hunde

Så blev de små hundes holdspringløb afsluttet.
Nr. 1: Sverige
Nr. 2: Tyskland
Nr. 3: Italien.

De danske hunde løb:

Janni/Pisa 35,87/0
Henrik/Tippi 38,32/5
Susanne/Dweet DISK
Dennis/Cider 34,48/0

Ærgerligt med Henriks 5 fejl og Susannes Disk😎 Men 3 gennemførte betyder, at de stadig er med i konkurrencen😍 De ligger nu nr. 21. Der er 16 fejlfrie hold😎
...


Spring hold mellem hunde

Så fik vi afsluttet en lidt kedelig konkurrence i spring hold mellemhunde, da den blev ødelagt af en bane med alt for mange svære momenter, hvor det kun lykkedes 2 hold at komme igennem uden disk, og 4 hold kom igennem me d 3 fejlfrie hunde.

Staus efter springløbet er:
1. Tjekkiet
2. Slovenien
3. Frankrig
.
.
.
30. Danmark

De danske hunde løb, som følger:

Nadine/Wictor: 5,64 fejl.
Pia/Lucky, Jette/Maggie og Louise/Maggie DISK😂😂
...


Dagens program - fredag

Fredagens program er:

Team Jumping, mellem (Mirja Lapanja), som vi er i fuld gang med. 

Team Jumping, lille (Petr Pupik), hvor det danske hold løber som hold nr. 7.

Team Agility, stor (Mirja Lapanja), hvor det danske hold løber som et af de første, forventeligt som hold nr. 3.

Team Agility, mellem (Petr Pupik)

...

VM 2017 er i gang

Endnu engang må jeg konstatere, at Facebook er det hurtige medie, når man gerne vil opdatere hurtigt og ikke mindst tilføje stemningsbilleder og videoer.

Men det betyder ikke, at I skal snydes for en status opdatering på den første dag ved dette års VM.

Dyrlægekontrol og træning gik umiddelbart godt, men da Movie ikke er 110% klar af sin skade valgte Natasha i samråd med landsholdsledelsen at trække hende og lade reserverne klare opgaven i år. Det betyder, at Jannie og Pisa træder ind på holdet, og Susanne og Dweet også løber individuelt.
Til indmarchen viste det sig så, at Shane åbenbart havde lavet et eller andet, der nu efter at han havde ligget lidt gav sig til udtryk i en halten. Shane blev checket af en tjekkisk dyrlæge, og også gåder valgte man at sætte reserven ind Louise og Maggie træder ind på mellem holdet.

Første konkurrence for det danske hold var spring hold for de store hunde.

En super bane med flow, hvor der blev læbet meget stærkt. Det tjekkiske hold, som vandt konkurrencen løb alle tæt på 6 m/sek, og den hurtigste fejlfrie hund var oppe på 6,05 m/sek.

De danske hunde var klar, men et sent skift fra Channie og Mayday ryger forbi springet og direkte i tunnellen - og en disk til dem. Så er det Kim og Ice, der desværre også bliver disket, da det ikke lykkes Kim at få Ice over et spring, der står i en kedelig vinkel. Ice er dog så tæt på springet, at han passerer springet så tæt, at han vælter den fjerne springvinge. Endnu en disk til Danmark.
Herefter løber Poul og Nala et super flot fejlfrit løb i tiden 35,11, og dette følger Ann-Britt og DJ op med endnu et fejlfrit løb i tiden 33,32.
Marginalerne var ikke på dansk side denne dag. Havde de været det, og havde vi blot fået enten Mayday eller Ice igennem, så havde vi været med, hvor det var sjovt. Men alt i alt flotte løb fra de 4 store ekvipager.

Video af deres løb ligger i Facebook gruppen.
...