6. okt. 2011

Fredagens indmarch ...

... starter allerede kl. 0800. Dette er en ændring i forhold til den tidsplan, som vi kendte før VM, så I må stå tidligt op, hvis I skal nå at følge indmarchen på WEB-TV.
De franske arrangører her i øvrigt besluttet, at kun hundeførere, der medbringer hund til indmarchen, vil få tilladelse til at deltage i denne. En særpræget og ikke særligt populær beslutning. I skrivende stund ved vi ikke hvor mange danske deltagere, der ønsker at tage hunden med til indmarch, så det må vi vente til i morgen til at få afklaret

Kl. 0900 vil der være banebygning til de store hundes individuelle SP-løb, og kl. 0925 starter banegennemgangen for den første gruppe. Det er hvad vi ved om tidsplanen på nuværende tidspunkt. Flere detaljer følger i morgen, når vi forhåbentligt får lidt flere informationer.

Nu vil vi takke af for i dag her fra Frankrig. Sov godt derhjemme og på genhør i morgen :-)

Internet - næsten en by i Rusland

Så er vi på - og forhåbetlig vil vi være det hele weekenden. Internet i hallen, ja det er der ikke. Eller måske er der, men så kan vi ikke komme på. Vi er hæmmet enormt af, at vi ikke taler fransk - og trods det, at Frankrig er arrangør, og kan forvente, at ikke alle deltagere taler fransk, så er de ligeglade. Pt. har vi mødt to fra arrangørside, som kan gøre sig forståelige på engelsk.
Nå om alt er, så har vi været en tur i byen og købe internet, så vi burde nu være uafhængige af hallen og et evt. net her.

Dagens dyrlægecheck gik fint, da det eneste, som blev kontrolleret var, om det var den rigtige hund, som man var mødt op med, og så for tævernes vedkommende, om de var i løbetid. Kort sagt man kunne komme igennem dette check med en stok halt hund.

Dagens træning gik også fint, dog havde flere af de store hunde lidt svært ved at stå fast på gulvet. Det kræver lidt mere af deres handlere, da de skal forberede dem godt, så de ikke taber fart i drej og lignende. Forhindringerne, som anvendes er Smart99, så dem har de fleste af hundene prøvet at løbe på før, så de gav ingen problemer. Bordet blev trænet af alle, da vi jo nok kan forvente, at det dukker op på en bane eller to.

Dweet og Lucky blev begge målt efter dagens træning. Dette gav ingen problemer, og de kan derfor roligt fortsætte i deres respektive klasser.

Når det danske landshold i morgen går på banen, må flere af os kigge langt efter Unique. Unique er skadet og vil derfor ikke være del af holdet, men vil alene til dette VM være støttepædagog for sin unge makker Dweet. Unique har pådraget sig en skade på en sene i det ene forben - en skade, som han så vidt vi ved pådrog sig ved DCH DM her for lidt over en uge siden.

I morgen, når der skal løbes individuelt, kan vi forvente denne foreløbige startrækkefølge i de respektive størrelser. Men da listen rummer både deltagere og reserver, så kan de ændres noget.
Spring lille
15 Susanne med Dweet
37 Jesper med Emsi
81 Lillian med Mille

Spring mellem
44 Pia med Lucky
74 Gitte med Zinnia

Spring, stor
27 Poul med Nala
53 Vivian med Shiatsu
84 Regin med Nike
119 Jane med Jiggy

Vi "ses" igen i morgen i f.m. indmarchen.

HUSK at I meget gerne må sende hilsner til deltagerne, som vi så læser op til samligen hver aften.

...