28. sep. 2011

Så er det snart tid til VM 2011

På den officielle hjemmeside http://www.agilityworldchampionshiplievin2011.fr/ kan man se nedtællingen til dette års VM - og her hvor jeg kiggede for lidt siden, var der 8 dage, 11 timer og 18 minutter til VM starter. Den officielle start til årets VM er fredag den 7. oktober kl. 0900 - men allerede onsdag vil det danske landshold mødes i Frankrig. Og tordag er der dyrlægecheck og træning.

Mange af årets supportere er ved at gøre sig tanker om, hvad der skal med i kufferten til Levin. Og her er jeg sikker på, at rigtig mange har mindst en af årets supporter trøjer med.

For de af jer, som af den ene eller anden grund ikke har valgt at følge landsholdet til Frankrig, så giver arrangørerne jer en mulighed for at være supportere hjemme i Danmark. På denne side kan I læse mere om, hvordan I kan købe adgang til live streaming. Det er gratis at kigge med under torsdagens træning, konkurrencerne fredag, lørdag og søndag koster 7 Euro pr. dag - eller hvis man køber adgang alle 3 dage, så kan I få det for 15 Euro.
Læs mere her og køb evt. adgang: http://www.agilityworldchampionshiplievin2011.tv/login.php?lang=en

Vi vender tilbage med flere informationer i løbet af de kommende dage - og forhåbentlig rigtig mange, når vi når Frankrig.

...