18. aug. 2012

Nordisk Mesterskab 2012

Så er det lige før, at det går løs med Nordisk Mesteskab 2012. Det danske agilitylandshold er pt. i Norge, nærmere bestemt i Oslo, hvor der i morgen skal kæmpes om titlerne for 2012.

Dagen i dag er gået med almindeligt stævne i NKK regi, og de af dagens resultater, som er værd at prale af er:

Natasha og Primadonna, der vandt AG3, og dermed blev både Norsk Agility Champion og ved samme lejlighed også International Agility Champion.

Susanne og Dweet blev nr. 2, og da der blev uddelt 2 x stort cert, så kan også Dweet smykke sig med titlen Norsk Agility Champion.

Ved lodtrækningen her til aften, fik Danmark en god lodtrækning, og startrækkefølgen for holdene er som følger:

Små hunde:
1. Finland
2. Sverige
3. Norge
4. DANMARK

Mellem hunde.
1. Norge
2. DANMARK
3. Sverige
4. Finland

Store hunde:
1. Sverige
2. Finland
3. Norge
4. DANMARK

Programmet for søndagen er:
Der er træning kl. 0745 og frem til kl. 0845
Kl. 0900 er der indmarch og officiel velkomst, og herefter starter konkurrencerne.
Der løbes først et spring løb, og derefter to agility løb, hvoraf de første to løb tæller til holdkonkurrencen, og det sidste, finaleløbet, afgører den individuelle konkurrence. Der er ingen kvalifikation til finalen, da alle løber med her.

Fra hvert land løber reservehundene først som hvide hunde. Det betyder, at vi har vores 3 reserver på banen i morgen.

Soffy, som er i løbetid, vil i første løb løbe på "sin" plads på holdet, da Danmark er sidste hold i den størrelser. Da de gerne vil fastholde det, at Hanne og Soffy løber sammen med holdet, har de besluttet at beholde placeringen og løbe sidst ;-) 

15 sek. reglen - der vil under konkurrencerne i morgen blive taget den nye 15 sek. regel i brug. Dette betyder, at når dommeren fløjter, så har hundeføreren 15 sek. til at komme afsted. Når de 15 sek. er gået, så starter tiden automatisk, og den tid, som hundeføreren bruger ekstra tillægges hundens tid.
Dette betyder, at de af jer, som følger med på internettet, I vil måske kunne se, at der er et ekstra display, der viser denne 15 sek. tid, og hvornår selve tiden går i gang.

Og så håber vi ellers bare, at deltagerne følger dommerens råd:

DO YOUR BEST - HAVE FUN

Vi håber at kunne give lidt opdateringer i løbet af dagen, men lige pt. ser det desværre lidt sort ud. Men vi håber at finde en løsning, men regnvejret i dag har ikke lige opfordret til brugen af computer, og da vi sidder midt på en travbane, så er både strøm og internet mulighederne lidt begrænsede. MEN vi arbejder på det.

Vi har oprettet en gruppe på Facebook, som vi håber på, at kunne komme til at opdatere i løbet af dagen i morgen. Kig evt. ind her. Den hedder ag-landsholdet eller https://www.facebook.com/#!/groups/249554435164840/

...