2. okt. 2010

Hvor er det trist ..

.. at noget der skulle være sjovt at se på i den grad kan ødelægges af en dommer, der totalt har misforstået, hvad agility handler om (fart, glæde og præcision). Det er sgu' en skændsel for agilitysporten, når man til den ypperste konkurrence skal se top-ekvipager kæmpe som sindsyge for bare at komme banen rundt. DET ER BARE IKKE I ORDEN !!!!!

7 kommentarer:

 1. Kan ikke være mere enig..!SKANDALE DOMMER..!Hilsen fra Lene Wøhliche

  SvarSlet
 2. Det kommer nok an på hvilke øjne der ser :-)
  Synes banen svarede til VM, spændende at kigge på og med mange forskellige handlings muligheder.
  Det kan være at nerverne var på højkant og var med til den høje DISK RATE som der var mvh Anne-Mette
  Ps. Flot kæmpet danske mellem hunde

  SvarSlet
 3. Total skod dommer. Hvis det skulle være pga. nerver, at så mange fik fejl og blev disket, så skulle det vel også være tilfældet på de andre baner. Fuldstændig vanvittig banetid og bane. Nalle overgår helt klart tyskeren med flere meter, hvad dommergerningen angår til VM. Hilsen Pia Metz

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke enig. Jeg synes, det var spændende at det andet løb i hold kunne flytte så meget i placeringerne. Og banen kunne jo løbes flot og flydende. Det så vi flere beviser på.
  Nanna Kjær (Shetla)

  SvarSlet
 5. Ja men det var bare ikke flertallet der løb det flot og flydende.Misforstå mig ikke.Jeg tror bare ikke at så mange har så store nerver på at de ikke gennemfører baner uden fejl eller en disk.!Fair nok med svære baner,men når procenten af fejl er så stor,er der i min verden et eller andet dommeren har misforstået.!
  Man skal sku være helt vild stolt hvis man gennemførte banen.
  Lene W

  SvarSlet
 6. Syntes banen var svær men ikke urimelig - det er jo VM! Til gengæld ret ærgerligt når næsten alle havde svært ved at holde banetiden, der var al for stram.
  OG så stor ros til Nalle - der lavede en perfekt bane til store hunde individuelt spring :)

  SvarSlet
 7. Alt kan selvfølgelig løses, og nogle få havde da også held til at finde gode løsninger, men når man tænker på, at "verdenseliten" er samlet, er det tankevækkende at så få formår at finde gode løsninger.
  Udsagn som "agility-lydighed", "agility-dressur" og tilsvarende hørte vi mange af i dag :-)

  SvarSlet