3. okt. 2010

Kære alle ..

.. brugere af ag-landsholdet.dk.
Vi har lige checket statistikken for de sidste 3 døgn, hvor vores hjemmeside/blog har været vist mere end 12.000 gange (ca. 4000 gange pr. dag). Til det vil vi bare da bare sige, at det endnu en gang har været en fornøjelse at "betjene" Jer med nyheder m.v., og at Jeres brug af hjemmesiden/bloggen jo også viser, at vores arbejde ikke har været helt spildt.
VM 2010 har for os været ganske udfordrende:
  • Dels fordi vi netværksmæssigt har været henvist til et "offentligt" netværk, som også alle andre har kunnet benytte, hvilket har betydet, at vi igen og igen er blevet "kastet af", lige på det tidspunkt hvor vi havde allermest brug for en stabil internetforbindelse.
  • Dels fordi resultatformidlingen i hallen har været af yderst svingende karakter, hvorfor vi mere eller mindre har været nødt til at afsætte én person til at sidde og følge med resultatmæssigt.
Det er primært derfor, at Dorthe ikke har været særligt "synlig" på bloggen, da hendes ressourcer primært har været brugt til "manuel" resultatformidling og -bearbejdning, sekundært til at tage en masse af de billeder, som I trods alt har kunnet se derhjemme. Men uden hendes hårde arbejde, havde Sophie og jeg ikke kunnet koncentrere os om at løse vores del af opgaverne.

Sidst men ikke mindst tak for alle de pæne ord og opmuntringer på gæstelisten - både til os og til landsholdet. I skal vide, at vi alle sætter pris på dem :-)

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Ja endnu en gang tak for opdateringer, Rart at kunne følge med herhjemme fra.

    SvarSlet