21. nov. 2010

Tak for nu !!!

Det var så dette års NM - nogle er glade, andre skuffede. Faktum er, at nu er det afviklet, og vi kan ikke ændre eller pynte på resultaterne. Her fra AG-landsholdet vil vi takke alle deltagere for nogle flotte løb, og vi vil selvfølgelig også ønske vinderne et STORT tillykke med titlerne.

Her fra vores stole har vi måtte konstatere, at det er væsentlig mere hektisk at opdatere bloggen under et NM end under et VM. Hvor der til VM er rigtig mange deltagere i forhold til NM, så giver dette mere luft mellem de nordiske deltagere end ved et NM. Her er alle resultaere interessante, men det er umuligt at formidle alle resultaterene ud, selv om vi gerne ville.

Vi håber, at vi trods alt har kunne give jer et indtryk af, hvordan kampen om medaljerne udviklede sig gennem dagen.

Danmark i alt fik 14 medaljer - 4 af guld (det store hold), 8 af sølv (til det lille hold og mellem holdet) og 2 bronce (individuelt i stor hhv. mellem klassen). Alle tre størrelser fik medaljer med hjem.

TAK for nu - håber at "se" jer igen, når vi forhåbentlig snart kan fortælle noget om krav, udtagelse, .... til agilitylandsholdet 2011. Men i første omgang kommer der nok lige det sidste om NM i de kommende dage, f.eks. banerne.
...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar