7. okt. 2011

Hvad prioriterer vi ???

På baggrund af den lille afstemning, som vi lagde ud her tidligere i dag, har vi valgt at prioritere som følger:

De danske løb med hvornår de kommer, så I kan være forberedt; hvordan det er gået – og evt. lidt supplerende, om hvor det gik godt og måske knap så godt – og status i forhold til de øvrige deltagere.

Vi vil lægge banetegningerne ud, så I ved, hvad I skal forvente at se – til de af jer, som abonnerer på live stream video, hhv. så I kan forstå, når vi kommenterer løbet i ord med numre på div. forhindringer.

Sophie optager fortsat video af alle danskernes løb, men vi vil først oploade dem i løbet af aften/natten – evt. først, når vi kommer hjem. De første 4 løb, som vi oploadede tog ca. 30 min hver, og i den tid er bloggen meget svær at opdatere, da svartiderne er meget lange. Vi har ikke båndbredde nok til begge dele med den internet forbindelse, som vi råder over.

I forbindelse med holdløbene i morgen vil vi forsøge også at give status på de øvrige nordiske lande, så I også er opdateret her.

Hvis der er noget I mangler, så send en besked som en kommentar til et indlæg, og vi vil forsøge at opfylde jeres ønsker.

Vi ses i morgen, da det er godnat tid for os nu.

1 kommentar:

  1. Tusind tak for al den service I yder os herhjemme - og hav alle en rigtig god dag i morgen

    SvarSlet