6. okt. 2017

VM 2017 er i gang

Endnu engang må jeg konstatere, at Facebook er det hurtige medie, når man gerne vil opdatere hurtigt og ikke mindst tilføje stemningsbilleder og videoer.

Men det betyder ikke, at I skal snydes for en status opdatering på den første dag ved dette års VM.

Dyrlægekontrol og træning gik umiddelbart godt, men da Movie ikke er 110% klar af sin skade valgte Natasha i samråd med landsholdsledelsen at trække hende og lade reserverne klare opgaven i år. Det betyder, at Jannie og Pisa træder ind på holdet, og Susanne og Dweet også løber individuelt.
Til indmarchen viste det sig så, at Shane åbenbart havde lavet et eller andet, der nu efter at han havde ligget lidt gav sig til udtryk i en halten. Shane blev checket af en tjekkisk dyrlæge, og også gåder valgte man at sætte reserven ind Louise og Maggie træder ind på mellem holdet.

Første konkurrence for det danske hold var spring hold for de store hunde.

En super bane med flow, hvor der blev læbet meget stærkt. Det tjekkiske hold, som vandt konkurrencen løb alle tæt på 6 m/sek, og den hurtigste fejlfrie hund var oppe på 6,05 m/sek.

De danske hunde var klar, men et sent skift fra Channie og Mayday ryger forbi springet og direkte i tunnellen - og en disk til dem. Så er det Kim og Ice, der desværre også bliver disket, da det ikke lykkes Kim at få Ice over et spring, der står i en kedelig vinkel. Ice er dog så tæt på springet, at han passerer springet så tæt, at han vælter den fjerne springvinge. Endnu en disk til Danmark.
Herefter løber Poul og Nala et super flot fejlfrit løb i tiden 35,11, og dette følger Ann-Britt og DJ op med endnu et fejlfrit løb i tiden 33,32.
Marginalerne var ikke på dansk side denne dag. Havde de været det, og havde vi blot fået enten Mayday eller Ice igennem, så havde vi været med, hvor det var sjovt. Men alt i alt flotte løb fra de 4 store ekvipager.

Video af deres løb ligger i Facebook gruppen.
...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar