17. sep. 2009

Resten af dagen

Lige om lidt takker vi af her fra Dornbirn og tager retur til hotellet - foran os venter et par lange dage her i hallen, så det er om at komme ud og få lidt lys og luft, mens vi kan.

Da vi ikke har internet på hotellet, så vil hilsner til landsholdet modtaget efter, at vi nu lukker ned, først blive taget med på landsholdets møde i morgen aften. Så hvis I mener, at de fortjener en hilsen (og de gør de da), så husk at skrive en - I finder linket på forsiden (øverst i højre side) af www.ag-landsholdet.dk

I aften står den på fælles middag for landsholdet m.fl., hvor vi skal en tur til det lokale pizzaria. Nogle af os prøvespiste der i går aftes, og det er helt sikket et spisested, som er værd at besøge igen.

Som I har erfaret, så er der adgang til internet i hallen - hvordan dette net vi opføre sig i morgen, hvor der med garanti kommer mere trafik på nettet, vil tiden vise. Vi håber, at det kan klare det, alternativt at vi finder et andet net, så vi fortsat kan sende opdateringer hjem.

Til at hjælpe os med nyheder på hjemmesiden, har vi "hyret" Sophie, som vil filme de danske løb, og efterfølgende lægge link ud til disse løb.

Vi håber I alle får en herlig aften, og glæder os til at dele oplevelserne herfra med jer i morgen.
...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar