Tuulia Liuhto med Promillen Cinzano fra Finland nr. 2 og
Elena Kochetova med Wi fra Rusland nr. 3. 39,47
...

Status 10 hunde tilbage ...

... her har vi forsat finnen i front, men der har "sneget" sig en russer ind på 2. pladsen, hvorfor kroaten er henvist til 3. pladsen.
...

Med 15 hunde tilbage ...

... er status, at vi har en finne i front, med en kroat lige efter og en schweizer på 3. pladsen.

Men mon det holder til "mål" ???

Alle hundene som løber nu er fejlfrie fra springløbet.
...

Poul og Nala ,,,

... og 41,39 med 5 fejl og 0,39 i tidsfejl. De får en vægring på springet efter muren, hvor Nala tøver et kort øjeblik. Herefter går det fint resten af banen, men ikke helt med det normale flow.
...

Så har Jane løbet ...

og det var et superløb i tiden 38,38, hvilket er 2. bedste tid her i agility løbet.

Flot afslutning fra Jane og Jiggy.

Nu venter vi bare på sidste danske ekvipage i dette VM - Poul og Nalle.
...

Regin har løbet ...

... og det var et fejlfrit løb i tiden 43,41, hvilket betød 2,41 i tidsfejl. Der var en ret stor bue, da Nike løb mod den grønne tunnel under A-et.

Lige inden løb Isabella med Noa - de løb et flot løb, hvor de desværre fik 10 fejl.
...

Så har vi holdt pause ...

... og om 5 hunde er Regin på. Lige inden Regin kommer svenske Isabella.
...

Så har Vivian løbet ...

... og det blev desværre til en disk. Efter bommen fortsatte Shiatsu over springer, hvor de skulle have været mod springet til venstre.

Øv øv

Der er en pause efter hund nr. 60, så dommeren er frisk til at dømme de restende hunde.
...

Agility store hunde

Når vi går i gang - her om 3 x banegennemgang (er netop startet på første gruppe), så løber danskerne som:

Nr. 22 - Vivian og Shiatsu
nr. 70 - Regin og Nike
nr. 74 - Jane og Jiggy og
nr. 79 - Poul og Nala
...

Banetegning AG store hunde

Sidste banetegning i f.m. dette års VM. Og hvilken bane - på papiret virker den bestemt ikke som en bane med flow. Lad os håbe, at den bliver bedre live.

...

Verdensmesteren for små hunde ...

... er italieneren Nicola Giraudi med Twister med 1,06 i tidsfejl

Nr. 2 er japaneren Maho Yamaguchi med Suzuka Grandprix med 1.60 i tidsfejl
Nr. 3 er englænderen Bernadette Bay med Obay itz got pizzazz med 2.37 i tidsfejl
...

Jesper har løbet ...

og det blev til et flot fejlfrit løb i tiden 43,21, hvilket giver 6,21 i tidsfejl. Emsi bruger meget tid på bommen - en tid, som de ikke kan indhente på resten af banen.

Tidsfejl eller ej, så var det et flot løb, og individuelt har de løbet 2 fejlfrie løb - godt gået !!!

Det er bare surt, at det skal være tidsfejl, som afgører, hvem som skal være verdensmester.
...

Verdensmesteren afgøres på tidsfejl ...

Som det ser ud nu, så er banetiden sat så stram, at det forventeligt vil være den med mindst tidsfejl, som vinder. De sidste hunde er alle fejlfrie, og hvis ingen kommer under banetiden, så vil tiden fra springløbet være ligegyldig.

Indtil nu har der IKKE været nogen hunde under banetiden.
...

Så har Lillian løbet ...

... ja her for lidt siden, men computerskiftet tog lidt tid.

Lillian og Mille løb i vanlig stil et flot og fejlfrit løb. De kom i mål i tiden 41.19, hvilket giver en tidsfejl på 4,19.
...

Undskyld Mille

Vi har selvfølgelig også Mille til start i denne klasse.

Lillian og Mille skal starter som nr. 42.
...

Dweet har løbet ...

... og det blev et flot og fejlfrit løb i tiden 39,36 - dermed kom han ikke under banetiden, men fik 2,36 i tidsfejl. Spændende og se hvor mange, der kan komme under banetiden.

Alt i alt en super flot debut af unge Dweet.
...

Agility individuelt små hunde

Første danske hund, som vi skal se i aktion er Dweet. Susanne og Dweet starter som nr. 5 - og det er helt sikker, at dette bliver et seværdigt løb. Måske ikke for resultatet, men for hans glæde over at løbe.

Næste og sidste dansker skal vi heldigvis vente meget længere på. Jesper og Emsi starter som nr. 63 af 75 hunde.

De første ca. 30 hunde har en disk med fra første løb. De førende 21 hunde er alle fejlfrie. Og herefter følger 3 hunde med mindre en 5 fejl i tidsfejl.

God fornøjelse
..

Banetegning AG lille

Så har vi banetegningen for agility små hunde klar.
...

Verdensmester for mellemhunde

... er  Ashley Deacon med Luca de la Brise fra USA,

nr. 2 Thomas Raczka med Curly fra Frankrig og
nr. 3 Silvia Trkman med La fra Slovenien

Silvia løb et flot fejlfritløb i tiden 37,53, men det var ikke nok til at bringe hende i spidsen.

Pia slutter som nr. 11.
...

Så har Pia løbet ...

... og det blev et flot fejlfrit løb i tiden 38,69, som bragte dem ind på en foreløbig 2. plads.

Super flot gået af Pia og Lucky.
...

Videoer af danskernes løb

Pt. er der fuld gang i upload af danskernes løb på You Tube - hvornår de alle er klar, ved vi ikke, men I kan gå ind her og kigge på nogle af dem.

Danskernes løb

...

Så har Gitte løbet ...

... og det var et flot fejlfrit løb i tiden 37,21 sek. Dette bringer hende ind på en foreløbig første plads. I øvrigt er Zinnia kun 2. hund, som er kommet under banetiden, som er 40 sek.