11. aug. 2017

Vi er på plads

Om ikke andet, så er vi nu på plads på hotellet. Vejret er bare skønt i dag, da det er sommertøjet, som er fundet frem. Nu må vi bare håbe, at det holder weekenden over.

Dejligt, når man ankommer til hotellet, at der så er tænkt på vores hunde. Hundepakken bestod af en vandskål, et tæppe, som hunden kan ligge på (eller lægges på sengen for at beskytte denne), en pose guf, skilt til døren og en enkelt hundepose - der er flere i receptionen. Hundevenligt hotel - det er bare dejligt.

Nu slapper der af indtil kl. 1900, hvor den står på træning for holdet - det betyder, at de skal ind og mærke underlaget, og prøve forhindringerne, så hundene er dus med dem i morgen. Efter træningen er der dyrlægekontrol.

I morgen er programmet indmarch og åbning af NM 2017 kl. 0900, herefter gælder det det individuelle agilityløb, herefter er der spring løbet i holdkonkurrencen og dagen slutter med det individuelle springløb. I hver konkurrence startes der med en hvid hund, og rækkefølgen er lille, mellem og stor dagen igennem.

Det danske hold må undvære Natasha og Movie, da Movie endnu ikke er helt klar efter sin skade tidligere på sæsonen. Jannie og Pisa er derfor del af holdet. Der er ikke medtaget en ekstra lille hund til den individuelle konkurrence.

Afsluttebde må jeg konstater, at jeg har lidt problemer med at lægge billeder ind her, men forsøger at finde ud af det, så billeder ikke kun er på FB, men også her.
...