Vi takker af for i dag med et kæmpe smil på læben. Vi ses igen i morgen, hvor de små hunde igen vil gøre det spændende.

Vi er nr 3 !!!!!

Sådan godt gået af det danske hold.
...

Den burde være hjemme

Vi vinder agilityløbet, og vi mangler kun den officielle udmelding på, at vi er nr. 3 samlet.
...

Tyskland fører

Så lykkedes det Tyskland at "snige" sig forbi både os og Tjekkiet. Vi er nu på en samlet 3. plads.
...

Øv nu er vi nede på 2. . pladsen

Tjekkiet løb tre flotte løb, og passerede dermed Danmark i den samlede stilling. Vi fører fortsat agility konkurrencen.
...

Vi fører ...

Det lille hold har nu løbet. Det blev til:
Natasha med Primadonna løb i tiden 33,88 og fejlfrit,
Hanne og Soffy løb i tiden 39,65 og fejlfrit, men lidt tidsfejl,
Susanne og Dweet løb i tiden 35,03 og også fejlfri og endelig
Natasha og Cider løb i tiden 35,70 og også fejlfrit.

Alt i alt betyder det, at Danmark ligger på en foreløbig 1. plads her med 8 hold tilbage.
...

Status ved pausen

Her ved pausen midt i de små holds agility konkurrence er status, at 14 hold har løbet. I spidsen ligger pt England foran Spanien og Luxenborg - alle tre hold har mere end 20 fejl med sig.
...

Agility hold små hunde

Så er vi i gang med dagens sidste konkurence, hvor danskerne på en foreløbig 9. plads først skal starte som nummer 20.
...

Pia og Lucky

Så fik vi også Pia og Lucky gennem banen. De løb i tiden 32,83 og fejlfrit. Det bringer dem ind på en foreløbig 9. plads, her hvor der er ca. 40 hunde tilbage.
...

Gitte og Christine har løbet

Så har de to af de te mellem hunde været i aktion.

Gitte og Zinnia løb i tiden 36,76 med en vægring, da Gitte snubler lige før slalom, og Zinnia vender rundt og kigger efter Gitte.
Christine og Breezy blev desværre disket, da Breezy tager det forkerte spring efter den første tunnel.

Nu må vi vente 20 hunde, og så kommer Pia og Lucky.
...

Primadonna rykkes ned

Vi har netop hørt, at Primadonna bliver rykket 10-15 hunde frem i startrækkefølgen, så Natasha ikke skal starte med dem begge umiddelbart efter hinanden.
...

Status efter de små hundes springløb

Så kom sidste lille hund i mål, og det betyder, at Susanne ligger på en 7. Plads efter springløbet, og Natasha ligger på 8. og  9. pladsen - Cider på 8. og Primadonna på 9. pladsen.
Efter reglerne betyder det, at Natasha får 2. min pause mellem sine hunde.

Top 4 ser således ud:

1.139(DE) Tobias WüstPeanut with Eager to Work - "Peanat"Shetland Sheepdog28.97 s005.14 m/s0.000.00
2.48(RU) Elena KapustinaTip Top Tekna - "Tekna"Parson Russell Terrier29.08 s005.12 m/s0.000.00
3.119(RU) Polina SolovevaAdrenalina - "Adrenalina"Shetland Sheepdog29.56 s005.04 m/s0.000.00
4.1(SE) Jannie Abelsson SvenssonBurningstep´s Dragonforce - "Inna"Shetland Sheepdog29.57 s005.04 m/s0.000.00
...

Susanne og Natasha

Med to hunde imellem løb først Susanne og derefter Natasha.

Susanne og Dweet løb i tiden 30,09 og fejlfri.

Natasha og Cider løb i tiden 30,11 og de var også fejlfrie.

Med lidt over 10 hunde tilbage er status, at Susanne ligger som nr. 6 og Natasha som nr. 7 og 8.

Natasha og Primadonna

Så har Natasha og Primadonna løbet i tiden 30,18 og fejlfrie. Vi holdt alle vejret, da Prima valgte en alternativ vending før posen, men det gik.
...

Top 4 hos de store hunde

Stillingen i top 4 hos de store hunde efter springløbet er:
1.323(AT) Lisa FrickHoss von Firsthemp of Devil Brook - "Hoss"Border Collie30.08 s005.39 m/s0.000.00
2.375(DE) Philipp Müller-SchnickHeat from the narrow lane - "Heat"Border Collie30.23 s005.36 m/s0.000.00
3.291(FR) GREGORY BIELLE BIDALOTCAYENNE SWEET PEPPER DES BORDES DE JERLOO - "CAYENNE"Border Collie30.35 s005.34 m/s0.000.00
4.429(FI) Jaakko SuoknuutiDecathlete's Sirius Black - "Zen"Border Collie30.60 s005.29 m/s0.000.00
...

Vivian og Shiatsu

Vivian og Shiatsu har nu løbet, de løb i tiden 32,58 og med 5 fejl, da Shiatsu river springet, som står som tredje sidste forhindring.
...

Ann-Britt og DJ

Har løbet i tiden 32,63 og 5 fejl, da DJ river hjulet - det bringer dem ind på en foreløbig 54. plads med ca. 40 hunde tilbage.
...

Dagens program

Dagens program byder som nævnt på de individuelle springløbet og finalen i agility små hold. De danske startnumre er: