4. okt. 2018

Fredagens program

Fredagens program står på “finalerne” i holdkonkurrencerne, hvor der skal løbes et agilityløb.

Tidsplanen for dagen:
Kl. 0855 Første start i agility hold, store hunde
Kl. 1205 Første start i agility hold, mellem hunde
Kl. 1510 Første start i agility hold, små hunde

Det store hold starter som nr. 24, da holdet sluttede på en 12. plads efter spring løbet
Mellem holdet starter som nr. 8, da holdet sluttede eftre de 10 hold, der har 3 tællende løb.
Det lille hold starter som nr. 1, da holdet sluttede efter de 16 hold, der har 3 tællende løb. ( Her virker det som om, at det er noget galt, da hold med 4 disk starter efter Danmark).

Vi krydser fingre for, at det store hold gentager succesen fra springløbet, og glæder os til at se alle de danske ekvipager i aktion i morgen fredag.
...

Spring hold mellem og lille

Både mellem holdet og det lille hold startede godt ud. Mellem holdet med et fejlfrit løb ved Nadine med Wictor, de fik dog lidt tidsfejl, da banetiden blev sat efter sidste hund, men resten af mellem holdet kunne ikke gøre dem kunsten efter, og fik hver en disk.

Hos de små hunde lagde Natasha med Moviestar og Anette med Fritz ud med flotte fejlfrie løb, me; også her var marginalerne ikke på dansk side, og både Jannie og Henrik fik sig en disk.
Et stort lyspunkt var dog, at Natasha og Moviestars løb rakte til den 3. hurtigste tid på den bane, kun 0,25 sek efter hurtigste hund (Verdensmesteren fra 2017).
...

Det store hold efter springløbet

Det store hold løb, som tidlige nævnt, fire fejlfrie løb.

Tiderne for de fire løb var:
Channie med Mayday løb i 35,42
Poul med Nala løb i 36,56
Morten med Spottie løb i 36,15
AB med DJ løb i 35,35

Samlet har de en tid på 106,92 sek, hvilket placerer dem på en 12. plads efter springløbet. Italien har lagt sig i spidsen i tiden 102,09, med Sverige på anden pladsen i tiden 102,76.

Alt i alt er der 14 fejlfrie hold, og 2, der har tidsfejl, så den nye verdensmester må forventes at findes blandt disse hold. Det bliver super spændende, da alt kan ske.
...

Det store hold har løbet

Det store hold lagde ud, som hold nr. 3. Ikke umiddelbart en ønske start, men hvad gør det, når holdet brager 4 flotte fejlfri løb af.

Pt ligger vi på en 3. plads, her hvor 8 hold har løbet.