Vi takker af fra dette års VM.

Da både Dorthe og jeg er en del af det danske hold, vil vi følge afslutningsceremonien og præmieoverrækkelser fra halgulvet.
Vi håber, at I - lige som os - har hygget jer :-)

Individuel verdensmester for store hunde ...

... bliver Slovakiet, med Slovakiet (samme fører som vinderhunden) på 2. Pladsen og finske Jouni Orenius (der stiller op for Sverige) på 3. Pladsen.
Mellem nr. 1 og 2 skiller sølle 0,14 sek. Imponerende at samme hundefører kan være så suveræn til et VM.

Kim og Ann-Britt

Kim og Ann-Britt har begge løbet nu, og det blev desværre til en disk til dem begge.

Ice tager springet efter vippen fra den forkerte side, men DJ i første omgang læber forbi A-et, får taget det, men tager så det efterfølgende spring fra den forkerte side.

Øv øv men de gjorde forsøget, og det skal de have ros for.
...

Sarah og Cha Cha ...

... sluttede af med et forrygende flot fejlfrit løb i tiden 38,221.

Agility store hunde

Banegennemgangen er godt i gang ved dette VMs sidste konkurrence. Det bliver rigtig spændende, da vi jo har både Kim og Ann-Britt placeret i toppen af feltet - ikke helt i top, men et godt løb kan lægge ekstra pres på dem helt i front. Og jeg tror godt, at jeg kan love, at ingen af dem har planer om at fedte sig igennem. Så der er rigtig noget at se frem til

De danske ekvipager kommer som:
Sarah og Cha Cha nr. 64,
Kim og Ice nr. 122 og
Ann- Britt nr. 126
...

Louise og Maggie

Nu kan resultatlister bekræfte, at Louise og Maggie endte på en 6. plads i agility løbet. Og dette løb er med til at placere hende på en samlet 5. plads ved VM.

Super flot af Louise og Maggie, der ikke har haft den bedste forberedelse til dette VM, og så præstere  så flot. Vi skal jo også huske på, at de er begge debutanter ved VM.
...

Individuel verdensmester for mellemhunde blev ...

... Slovenien (Sylvia Trkman) foran Belgien og Tyskland.
Med sine to fejlfrie løb endte Louise og Maggie - så vidt vi kan regne os frem til - på en samlet5. eller 6. plads.
Flot af Louise at holde hovedet koldt, og styre Maggie fejlfrit igennem, men lidt synd for konkurrencen, at banen var så svær, specielt for de hurtigste hunde :-(

Louise og Maggie ...

... sluttede af med endnu et fejlfrit løb - inden for banetiden, og dermed er hun første helt fejlfrie ekvipage. Tiden var 44,101.
Super flot på den svære bane :-)

Desværre sluttede ...

... både Jette/Maggie og Gitte/Zinnia deres VM-deltagelse med en DISK. Maggie valgte ikke at gøre slalommen færdig, inden hun tog den næste forhindring, og Zinnia tog desværre forhindring nr. 14 fra den forkerte side. Det var ellers flot kæmpet specielt af Gitte, på en meget svær bane :-)

Pålidelig kilde har oplyst, at VM 2016 skal afholdes her.

Hallen ligger i Zaragoza i Spanien, ca. 2150 km fra den dansk-tyske grænse.

...

Individuel verdensmester for små hunde ...

... bliver Italien foran Slovenien og Brasilien.
Natasha og Cider slutter på en ærgerlig 4. plads ca. 0,13 sek. efter. Det var godt nok tæt på, at vi skulle have været en tur ned at løbe :-)

Natasha og Cider ...

... sluttede deres VM-deltagelse med et kontrolleret, fejlfrit løb i tiden 37,877.

Jannie og Pisa ...

... sluttede deres VM-deltagelse med en DISK, da Pisa valgte ikke at tage forhindring nr. 6.
En lidt ærgerlig afslutning på et ellers flot VM for de to :-)

Susanne og Dweet ...

... har som første danske ekvipage været i ilden.
De sluttede deres VM-deltagelse med et kontrolleret, fejlfrit løb i tiden 38,907 sek.
Dejligt for Susanne at slutte godt af :-)

Link til resultatlister

Her kan I finde resulatalisterne - vel at mærke dem fra de afsluttede konkurrencer.

Link
...

Buongiorno, godmorgen

Buongiorno (godmorgen på italiensk jf Google) - det må vel være en passende måde at starte denne fjerde og sidste dag af dette års VM i agility.

Dagens program byder på 3 x agility løb, vi kan også kalde det for finalerne om årets titler som individuel verdensmester.

Program - tiderne er planlagt start for selve konkurrencen.