30. sep. 2010

Så er ..

.. dagens mange hilsener - inkl. Jane og Heidi's videohilsen (http://www.youtube.com/watch?v=c_oyPFFxQiw) - overbragt til landsholdsdeltagere og -ledere på aftenens møde. Fra holdledermødet var der ikke meget nyt, men et enkelt nyt tiltag er dog, at alle hunde vil blive ID-checket inden de forlader hallen, umiddelbart efter de har løbet.
Der må åbenbart være nogen, der har mistanke om, at andre kunne finde på at løbe med en anden hund, end den de er udtaget med !!
Morgensdagens program starter med indmarch og åbningsceremoni kl. 08.00.
Kl. ca. 09.30 er der banegennemgang, og kl. 10.00 starter de store hundes holdkonkurrence (SP). Danmark starter som hold nr. 30 af 31.
Kl. 12.30 er der banegennemgang for mellemhundene i holdkonkurrencen (SP), der starter ca. 12.55. Danmark starter som hold nr. 19 af 28.
Kl. 15.05 er der banegennemgang for de små hunde i holdkonkurrencen (SP), der starter kl. 15.30. Danmark starter som hold nr. 11 af 27.
Kl. 17.45 er der banegennemgang for de store hunde i holdkonkurrencen (AG), der starter kl. 18.10. Og skal vi ikke håbe på, at Danmark starter som nr. 31 :-)))
Dagen slutter med at fejre de nykårede holdverdensmestre for store hunde ca. kl. 20.30.
Det bliver med andre ord en lang, men også spændende dag. Vi glæder os til i morgen tidlig, hvor vi vil være på plads i hallen fra dagens start.
Indtil da må I have en rolig nat hjemme i Danmark. Sov godt, og mange hilsner til Jer alle :-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar