11. aug. 2017

Vi er på plads

Om ikke andet, så er vi nu på plads på hotellet. Vejret er bare skønt i dag, da det er sommertøjet, som er fundet frem. Nu må vi bare håbe, at det holder weekenden over.

Dejligt, når man ankommer til hotellet, at der så er tænkt på vores hunde. Hundepakken bestod af en vandskål, et tæppe, som hunden kan ligge på (eller lægges på sengen for at beskytte denne), en pose guf, skilt til døren og en enkelt hundepose - der er flere i receptionen. Hundevenligt hotel - det er bare dejligt.

Nu slapper der af indtil kl. 1900, hvor den står på træning for holdet - det betyder, at de skal ind og mærke underlaget, og prøve forhindringerne, så hundene er dus med dem i morgen. Efter træningen er der dyrlægekontrol.

I morgen er programmet indmarch og åbning af NM 2017 kl. 0900, herefter gælder det det individuelle agilityløb, herefter er der spring løbet i holdkonkurrencen og dagen slutter med det individuelle springløb. I hver konkurrence startes der med en hvid hund, og rækkefølgen er lille, mellem og stor dagen igennem.

Det danske hold må undvære Natasha og Movie, da Movie endnu ikke er helt klar efter sin skade tidligere på sæsonen. Jannie og Pisa er derfor del af holdet. Der er ikke medtaget en ekstra lille hund til den individuelle konkurrence.

Afsluttebde må jeg konstater, at jeg har lidt problemer med at lægge billeder ind her, men forsøger at finde ud af det, så billeder ikke kun er på FB, men også her.
...

2 kommentarer:

  1. Min mand og jeg har været gift i ca. 7 år nu. Vi var heldigvis gift med to børn, i den sidste måned begyndte jeg nu at bemærke en underlig opførsel fra ham, og et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen. Han begyndte at komme sent hjem fra arbejde, han var næppe interesseret i mig eller børnene, nogle gange går han ud og kommer ikke engang hjem igen i cirka 2-3 dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at rette op på dette problem, men alt var forgæves, jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp Da jeg gennemsøgte Internettet en dag, stødte jeg på et websted, der antydede, at Dr. Igbinovia kan hjælpe med at løse ægteskabelige problemer, gendanne ødelagte forhold og så videre Så jeg følte, at jeg skulle prøve ham, så jeg kontaktede ham, og han lavede en trylleformel for mig, bare to dage kom min mand til mig og undskyldte de forkerte, han gjorde, og lovede aldrig at gøre det igen siden da alt har vendte tilbage til det normale. Jeg og min familie bor lykkeligt sammen igen. Alle tak til Dr. Igbinovia. Hvis du har brug for en stavebeslag, der kan kaste en stave, der virkelig fungerer, foreslår jeg, at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe dig. Dette er hans e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp / viber +2348144480786 tager ting for givet, og det vil blive taget fra dig

    SvarSlet
  2. Hej, jeg er Nira Efter at have været i et forhold med Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham så meget tilbage på grund af den kærlighed, jeg har til ham Jeg bad ham med alt, jeg gav løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavehjul, der kunne hjælpe mig med at trylleformulere for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på stave, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede stavehjulet, og han fortalte mig, at der ikke var noget problem, at alt ville være okay inden tre dage, at min eks vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede trylleformularen og overraskende den anden dag var det omkring kl. Min eks ringede til mig, jeg var så overrasket, jeg besvarede opkaldet, og alt hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have mig til at vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg afgivet et løfte om, at enhver, jeg kender, har et forholdsproblem, jeg vil være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og magtfulde stavekontrol, der hjalp mig med mit eget problem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com, du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller andre sager.
    1) Elskestave
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmisse
    4) Ægteskabsformularer
    5) Bindende magi.
    6) Breakup Spells
    7) Forvis en tidligere elsker
    8.) Du vil blive forfremmet på dit kontor
    9) ønsker at tilfredsstille din elsker
    10) Kurer mod nogen af ​​de sygdomme, du lider af
    Kontakt denne fantastiske mand, hvis du har problemer med en varig løsning
    gennem babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551

    SvarSlet