13. sep. 2014

Så har danskerne løbet

Så har vores 4 små hunde været i aktion igen, denne gang i agility hold.

Natasha og Primadonna - det blev en disk. Da Natasha ville styre Primadonna rundt om spring nr. 2, så stod der lige et A i hendes synsfelt, som der lige måtte sættes et par poter på.
Julie og Toonie - det blev også en disk. Toonie har fart på, da de når bordet, så han ryger ned. Fejlen bliver rettet, men ved tunnellen nr. 16, der tager han den forkerte tunnel indgang.
Susanne og Dweet - også en disk. Starter super fint. Susanne hæver stemmen lidt ved Indgangen til slalom - det går fint. Men ved afslutningen, hvor de skal snævert rundt og op på vippen, der nupper Dweet slalommen en gang til.
Natasha og Cider - kommer igennem med nogle rigtig flotte detaljer, blandt andet nedgangen på bommen. Men får en vægring, da Cider går forkert ind i slalom. De får 5 fejl, og en tid på 43,16.

Som jeg også skrev ved det store hold. Resultaterne fortæller intet om selve løbene - de var nemlig super flotte over hele linjen. Flotte detaljer, men når marginalerne ikke er på vores side, så er der ikke langt fra et super løb til en disk. Der satses, men det bliver desværre ikke altid belønnet.

Flotte løb - bare ærgerligt at det ikke helt lykkedes.
...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar